Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,67 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza - opis izdelka

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza Ženska ozka izolirana majica z dolgimi rokavi in tremi žepi Calvana je izdelana iz zelo raztegljivega in rahlo izoliranega (78 % poliestra, 22 % elastana). Dres je bil razvit v sodelovanju z Roman Kreuziger Cycling Academy, da bi izpolnili zahtevne zahteve cestnih kolesarjev. Majica je sešita v 3D obliki, da se najbolje prilega položaju na kolesu, saj je sprednji del bistveno krajši od zadnjega. Ima dolgo kostno zadrgo, tako da jo je mogoče zlahka odpeti z eno roko, do višjega ovratnika pri vratu. Na desnem rokavu in prsih je vzorec, narejen kot odsevni. Majica je priporočljiva za cestno kolesarjenje pri temperaturah okoli 12-16°C. odsevni elementi protizdrsni silikonski trak dolga glavna zadrga 3 zadnji žepi Podaljšan zadnji del podaljšani rokavi prilegajoči se športni kroj anatomsko oblikovani rokavi zaščitni pokrov z zadrgo pod brado kakovostna kostna zadrga Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo Sezoni pomlad, poletje, jesen, zima Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza

Izdelek Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 2XL.

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Rokavi, Jakne, Jakna, Ženske majice, Ženske jakne, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza - drugi zanimivi izdelki

Ženska jakna Silvini Calvana WD1618 rubin / roza - kako najti najboljšo ponudbo?