Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 44,59 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid - opis izdelka

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid Majice iz te kolekcije so čudovito mehke in imajo dobre funkcionalne lastnosti za odvajanje vlage med športno aktivnostjo. Drzne fosforne barve, značilne za Kari Traa, so še vedno v modi pri športnicah. Ozki kroj objame postavo in poudari obline. Prilagodljiv material omogoča svobodo gibanja S čudovitimi barvami opozorite na svoj najljubši šport in bodite vidni tudi v temi. Majica ni le lepa in funkcionalna, temveč tudi povečuje vašo varnost. Material odvaja vlago Mehak na otip Udoben za nošenje na telesu Pleten logotip Brezšivna konstrukcija Ploščati šivi Material: 64% poliamid 27% poliester 9% elastan - certifikat Oeko-Tex® 100 Izreži: Prileganje Kari Traa ni le prvakinja v smučanju prostega sloga s tremi olimpijskimi medaljami, ampak tudi ustvarjalka uspešnega športnega znamke.Športna oblačila, zasnovana tako, da se natančno prilegajo ženskemu telesu oblike, hkrati pa izpolnjujejo zahteve aktivnih in športnih žensk življenjskega sloga. Večina izdelkov Kari Traa je zasnovana tako, da jih je mogoče za nošenje s strani najstnikov. Zaradi volne Merino je spodnje perilo toplo in tanko hkrati ter udobno. Kari Traa izdeluje tudi klobuke in rokavice. Če iščete ženske jakne in hlače z edinstvenimi vzorci, potem ste prav tako prišli na pravo mesto. Jakne in hlače so edinstvene ne le po svoji zasnovi, temveč tudi po tem, da so prilagojene ženskam in se odlično prilegajo. Najdete lahko tudi športne vetrovke, jopice, nogavice, nedrčke in številne dodatke. Idealno za vadbo aerobike, zumbe, spinninga ali samo za tečete.Popolnoma edinstveni so nedrčki Kari Traa. Modrčki so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje med športom. Obešalniki so ojačane, celoten modrček je brez kosti, izdelan je iz iz hitro sušeče se tkanine in ima odličen sistem zapenjanja. Zaradi edinstvenega kombinacijo dveh tkanin in raztezanja v različnih smereh, ki preprečuje neudobno raztezanje zibanje prsi in s tem pretirano obremenitev in napor. Nisem imel nobenega modrček ste kdaj doživeli takšno udobje pri športu in možnost uživanja vsako dejavnost v celoti.   Majice in srajce » Majice » Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid

Izdelek Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti S, XS.

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostM
VelikostXS / S
Intrastat61159699
KategorijaMajica, Ženske majice
ZnamkaKari Traa
VelikostS, XS

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid - drugi zanimivi izdelki

Ženska majica Kari Traa Metulj Majica roza 622787 Tvid - kako najti najboljšo ponudbo?