Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN #160137

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN #160137

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN #160137

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 48,86 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN - opis izdelka

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN Lahke softshell hlače so izdelane iz zelo lahkega, visokokakovostnega trislojnega membranskega materiala SOFTSHIELD®10000 in zagotavljajo odlično zaščito v zunanjem okolju. So odporne na veter in vodo, popolnoma prilagodljive in se prilagajajo gibanju. Zaradi raztegljivega materiala so zelo udobne. Uporabite jih lahko za vse športe in dejavnosti na prostem, tako v lepem kot v slabem vremenu. Hlače so odlično izdelane in opremljene z nepremočljivimi zadrgami in protizdrsnimi trakovi ter elastiko na spodnjih robovih nog. Te hlače so priljubljene zaradi svoje vsestranskosti, saj jih lahko uporabljate za pohodništvo, tek, kolesarjenje ali tek na smučeh. VODOODPOREN Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. ODZIVNI ELEMENTI Odsevni elementi bodo v temi in temi večkrat povečali vašo vidnost. PROTIZDRSNI ELEMENTI Zelo lepljiva površina protidrsnih elementov preprečuje neželeno premikanje delov oblačila, saj jih ohranja na želenem mestu. Preprečujejo na primer zavijanje kolesarskih majic, notranjih nog smučarskih hlač itd. GEAR   varnostni odsevni elementi nepremočljive zadrge elastika na spodnjem robu nogavice za boljšo vodotesnost   DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionalen zunanji material za zahtevne dejavnosti na prostem. Njegove glavne prednosti so prožnost, toplotna izolacija, odlične vetrovne in vodoodporne lastnosti ter odlična zračnost. Material je sestavljen iz trislojnega laminata, pri čemer ustrezna kombinacija materialov ustvari lahek, mehko elastičen softshell z odlično toplotno izolacijo. POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred udarci vetra. 67 % poliester 28 % najlon 5 % elastan - SOFTSHIELD® 10000, vodni stolpec 10 000 mm, zračnost 10 000 g Hlače » Športne hlače » Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN #160137 najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN - drugi zanimivi izdelki

Ženske lahke nepremočljive hlače Softshell Nordblanc AESTHETIC črne NBWPL7780_CRN - kako najti najboljšo ponudbo?