ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 58,65 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB - opis izdelka

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB Hlače na prostem NORDBLANC LIABLE iz trpežnega materiala DOUBLELITE. Ta material je popolnoma odporen na veter. Zahvaljujoč temu so te hlače že več kot 10 let med najbolj priljubljenimi hlačami v naši ponudbi. To je res prvovrstni material z odličnimi lastnostmi. Material ne drži umazanije, se hitro suši in zahteva popolnoma minimalno vzdrževanje. Prefinjen kroj hlač, zaščita pred UV žarki, odstranljiv pašček, skrit v obodu v ledvenem delu hlač, in žepi z zadrgo zagotavljajo popolno udobje v ekstremnih pogojih, tudi če se normalno nosite. Primerno za vse aktivnosti na prostem, še posebej za pohodništvo in pohodništvo. Zahvaljujoč odličnim lastnostim z lahkoto preživijo večdnevne pohode v največjem udobju. PREDNOSTI ODPORNO Z WIND Lahko prenese močne sunke vetra in poskrbi za prijetno počutje tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. ZAŠČITA pred UV Uporabljeni material filtrira sončne UV žarke in ščiti vašo kožo pred njihovimi škodljivimi učinki. ELASTIK Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. HITRO SUŠJE Absorbira odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja na suhem in udobnem. ZOB zategovalne hlače za noge MATERIALI IN VZDRŽEVANJE Material: 87% najlon 13% spandex Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo športnih in tehničnih oblačil, je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Kako dobro poskrbeti za kupljeni izdelek, si lahko ogledate TUKAJ. TEHNOLOGIJA DRYFOR® FunkciShelna vlakna, ki odlično absorbirajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utori na svoji površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, kožo pusti suho in udobno. Ta funkcija omogoča, da material zagotavlja popolno uravnavanje telesne temperature. Hlače » Športne hlače » ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB

Izdelek ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB najdete med izdelki v skupini Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB - drugi zanimivi izdelki

ženske na prostem hlače Nordblanc Odgovorni NBSPL7130_NOB - kako najti najboljšo ponudbo?