Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 96 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO - opis izdelka

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO Ženske nepremočljive hlače NORDBLANC PEACEFUL iz elastičnega materiala TERATEX® 10000 in podloge iz flisa. Zunanje nepremočljive hlače iz elastičnega materiala TERATEX® 10000. Izoliran z mehkim elastičnim flisom. Hlače so ergonomsko oblikovane. Žepi se zapirajo z zadrgo. VODOODPOREN Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. GEAR nepremočljive zadrge prezračevanje na stegnih zategovanje hlač JEDRO TERATEX® 10000ELP Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe žensk glede nadzora temperature. Srednja različica vrhunske palete funkcionalnih zaključnih oblog iz materiala NORDBLANC. Nepremočljiv material, ki odbija vodo s površine tkanine, hkrati pa zagotavlja potrebno nepremočljivost, zračnost in preprečuje prodiranje sunkov vetra. Izdelek iz tega materiala je primeren za običajne športne dejavnosti in vsakodnevno uporabo. Zunanji material: vrhnji del: 100% poliester - TERATEX® 10000, vodni stolpec 10 000 mm, zračnost 8 000 g Podloga: 100 % poliester Hlače » Športne hlače » Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO spada v skupino izdelkov Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO - drugi zanimivi izdelki

Ženske nepremočljive outdoor hlače NORDBLANC PEACEFUL modre NBFPL7961_MVO - kako najti najboljšo ponudbo?