ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,51 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM - opis izdelka

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM Raztegljive ultralahke zunanje hlače NORDBLANC HIKER so primerne za vse poletne aktivnosti. Lahko se odpravite v gozd ali mesto, na poletni pohod ali fitnes. So tudi lahkotni in zračni ter hkrati hitro sušeči se. PREDNOSTI HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. UV ZAŠČITA Uporabljeni material filtrira sončne UV-žarke in ščiti kožo pred škodljivimi učinki. GEAR zategovanje hlač MATERIALI Material: 100% poliester TEHNOLOGIJA DRYFOR® FunkciShelna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Hlače » Športne hlače » ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM - drugi zanimivi izdelki

ženske na prostem hlače Nordblanc pohodnik NBSPL7416_PLM - kako najti najboljšo ponudbo?