Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 178,76 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna - opis izdelka

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna Ženska zelo lahka in vodoodporna membranska jakna Arena za aktivne športe z lepljenimi šivi in kapuco. Če iščete zelo zračno jakno za aktivne športe brez kompromisov, ki je dobro prezračevana in hkrati popolnoma vodoodporna, potem je Arena prava izbira za vas. Jakna je opremljena z zelo lahko in zračno trislojno membrano 20.000/40.000, ki diha, in ima lepljene šive. Jakna je izdelana iz 75 % poliestra in 25 % poliuretana, je prijetno prilagodljiva in se dobro prilega. Da bi bil zložljiv, lahek in hkrati dovolj trpežen, smo uporabili material z maso 130 g/m2. Na notranji strani ima prevleko, ki preprečuje, da bi se lepila na kožo, če jo nosite neposredno na srajci. K ožjemu kroju jakne pripomore vrvica na spodnjem delu. Dve dolgi poševni zadrgi sta pomemben del funkcionalnosti jakne, saj pomagata pri termoregulaciji in prezračevanju jakne.m2 odsevni elementi vrvica za povlečenje kapuce prenos spodnjega roba prezračevanje dva stranska žepa z zadrgo konca rokavov z Velcro zapiranjem lepljeni šiv zaščitni pokrov z zadrgo pod brado membrana 20 000 mm / 40 000 g/m2 Jakne » Športne jakne » Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna

Ta izdelek je v kategoriji Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna najdete med izdelki v skupini Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Plašči, Ženski plašči
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske membranski plašč Silvini Arena WJ1305 črna - kako najti najboljšo ponudbo?