Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 55,74 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke - opis izdelka

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke ŽENSKE HLAČE CURRY TRAA NORA Nosite jih kjerkoli. Hlače Keenra Pant iz kolekcije Kari Traa so vsestranska, zelo mehka in udobna trenirka, v kateri se preprosto počutite udobno. Idealne so za prosti čas in vsakodnevno uporabo na treningih in na poti, zahvaljujoč neverjetni pakljivosti, sproščenemu videzu, ohlapni silhueti in funkcionalnim materialom MATERIAL IN PRILEGANJE Ta kos bo vedno pripravljen za vašo naslednjo uporabo. Nastavljiv elastičen pas in ravne noge zagotavljajo sproščen videz. V ozadju pa je hitro sušeč in raztegljiv material, ki se premika in diha z vami. Elastični našitki na gležnjih ohranjajo hlače na pravem mestu, ne glede na to, kaj počnete DRUGE FUNKCIJE Hitro sušeč se mehak material Štirismerno raztegljiv material za svobodo gibanja Nastavljiv, elastičen pas Stranski žepi Odlična zmožnost pakiranja Celoletna uporaba Ta kos morate imeti TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Material: Material: 86 % poliester, 14 % elastan. Glavna stran: 92 % poliester, 8 % elastan. Kroj: Izbor: ohlapen, standardni pas, ravna noga Hlače » Športne hlače » Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke spada v skupino izdelkov Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kari Traa, je izdelan v velikosti XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXS
Intrastatspodnje hlače pánské-0,15-62071900
KategorijaHlače, Ženske hlače, Trenirka, Trenirke, Ženske športne hlače
ZnamkaKari Traa
VelikostXS
E-trgovinaGamisport.si

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke - drugi zanimivi izdelki

Ženske trenirke Kari Traa Keenra hlače 622641, globoke - kako najti najboljšo ponudbo?