Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 - opis izdelka

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 Vaš cilj vas je prisilil, da ste sestopili s pogradov, medtem ko je celotno osebje planinske koče še vedno zadovoljno vzdihovalo v spanju. V napetem mrazu in neizmerni tišini zgodnjih jutranjih gora splezate pod steno. Najprej na poti - nato intuitivno na pobočju, posutem z balvani. S temi škornji za deskanje (in ferrate) Asolo boste tudi vi samozavestni pri svojih dejanjih. Podplat Vibram AG s plezalnim prstom vam pomaga, da tudi na zahtevnem terenu napredujete hitro in varno. Gumijasta podloga ščiti škornje in stopala pred ostrimi kamni, prav tako čvrsta konstrukcija pa vam omogoča samozavestno hojo po jeklenih stopnicah in lestvah. Ključne lastnosti Teža: 280 g (1/2 para) Zgornji del: tehnični brezšivni poliester Krzno: usnje in sintetična tkanina Cambrelle Podplat: Asolo/Vibram AG z oprijemno zmesjo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032

Ta izdelek najdete v skupini Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Cilji
ZnamkaAsolo
Velikost8 UK
E-trgovinaGamisport.si

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 - drugi zanimivi izdelki

Ženski čevlji Asolo Elda ML čeladon/mak red/B032 - kako najti najboljšo ponudbo?