Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 176,65 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 - opis izdelka

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 Na poti boste srečali skoraj vse. Spolzke korenine, spolzko blato, snežno polje, pot, posuta s skalami, in morda tu in tam kakšen razrahljan drobir, ki vas bo drgnil ob noge. Toda kaj? Ti čevlji za hitro hojo po terenu Asolo se s hitrim tempom podajo na vsak teren. Imajo vse potrebne pogoje. Zlasti nova zmes Asolo Sigma Grip, ki se vriše v teren in se ne premakne niti v mokrem. V blatu se nato pokaže njegov samočistilni učinek. Vmesni podplat EVA blaži udarce pri ostrih spustih. In čeprav boste zjutraj najprej vlekli škornje po mokri travi, zvečer pa vas bo zajela nevihta, bodo vaše noge vedno suhe - zahvaljujoč membrani Gore-Tex®. AS Tech je podporna struktura, ki prispeva k torzijski stabilnosti in zmanjšuje nezdravo upogibanje kolena. Tudi v nizkih čevljih boste na razgibanem terenu našli samozavest in ravnotežje. Usnje prihaja iz usnjarne, ki je del skupnosti Leather Working Group - organizacije, ki zagotavlja trajnostno prihodnost proizvodnje s pozitivnim vplivom na okolje. Ključne lastnosti Teža: 415 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodporno usnje 1,4 - 1,6 mm Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo Cross iz trpežne in oprijemljive zmesi Sigma Grip Vmesni podplat: oblazinjen EVA z visoko gostoto Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Trpežna gumijasta zaščita prstov Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105

Ta izdelek je v kategoriji Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 najdete med izdelki v skupini Ženski škornji, je v ponudbi blagovne znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Škornji, Ženski škornji
ZnamkaAsolo
Velikost8 UK
E-trgovinaGamisport.si

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 - drugi zanimivi izdelki

Ženski škornji Asolo Tahoe LTH GTX graphite/celadon/B105 - kako najti najboljšo ponudbo?