Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 148,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 - opis izdelka

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 Lahki pohodniški čevlji, s katerimi se lahko izognete skrbem vsakdanjega življenja. So vodoodporni, varujejo vaše sklepe in so zanesljivi. Pot se dvigne in s tem tudi raven endorfinov v telesu. Končno si spet zunaj in lahko greš, kamorkoli želiš. Čez skale, korenine in luknje do lepega dne v gorah. Na skali boste potrebovali nekaj pomoči z rokami, vendar se lahko zanesete na čevlje Asolo Space GV. Do vrha je le še nekaj metrov. Odlično! Pri spuščanju stopajte previdno - v mehko anatomsko blazinico. Preden se odpravite do avta, se lahko spustite v potok in s čevljev sperete prah. Membrana Gore-Tex ne prepušča kapljic.   Ključne lastnosti Teža: 340 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno usnje 1,4-1,6 mm Membrana: Gore-Tex Extended Comfort Podplat: Vibram® A-Sport s samočistilnim vzorcem Vmesni podplat: mehak EVA Vložek: anatomski A-Sport Gumijasta zaščita prstov   Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 spada v skupino izdelkov Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 - drugi zanimivi izdelki

Ženski čevlji ASOLO SPACE GV bordo A897 - kako najti najboljšo ponudbo?