Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 184,71 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 - opis izdelka

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 Za nekatere cilje je smiselno žrtvovati nekaj spanca. Planinsko kočo boste zapustili, še preden se bodo drugi začeli zbirati za zajtrk. Hodili boste po poti, ki se bo vse bolj nagibala, dokler se ne bo spremenila v čisto navpičnico. Čakajo vas kamnite stopnice, lestve in jeklene vrvi. Povsod se boste počutili samozavestno in varno - tudi zaradi teh škornjev za deskanje in ferrate Asolo , katerih višja konstrukcija poskrbi za čvrste gležnje na zavitih terenih. Z membrano Gore-Tex® lahko pogumno stopate v taljenje snega, plezalni prst Vibram AG pa vam omogoča premagovanje manjših skalnih odlomov. Gumijasta podloga ne ščiti le vaših nog na zahtevnem terenu, temveč tudi same škornje. Ključne lastnosti Teža: 415 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodporno usnje 1,5-1,7 mm Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo/Vibram AG z oprijemno zmesjo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA Vložek: anatomski Asolo /Ortholite Gumijasta zaščita prstov Trpežna obloga po obodu Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024

Izdelek Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 8 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji, Cilji
ZnamkaAsolo
Velikost8 UK
E-trgovinaGamisport.si

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 - drugi zanimivi izdelki

Ženski čevlji Asolo Eldo Mid Lth GV ML modra fog/mimosa/B024 - kako najti najboljšo ponudbo?