Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo - opis izdelka

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo Ženski zimski plašč s sintetičnim polnilom za največje toplotno udobje s premazom Drypeak 3000, ki ohranja uravnoteženo razmerje med vodoodpornostjo in zračnostjo - kombinacija, ki jo boste nedvomno cenili na svojih zimskih potepanjih po mestu in podeželju. Plašč ima kapuco, ki je ni mogoče odstraniti, dvignjen sprednji ovratnik z zračnikom in glavne žepe na zadrgo. Ne boste opazni ne le zaradi dobro prilegajočega se kroja, temveč tudi zaradi bleščečega učinka, ki je uporabljen v tkanini. Odstranljiva kapuca / glavni žepi na zadrgo / komora, napolnjena s sintetičnim polnilom / 100 % poliester / Drypeak 3000 Jakne » Zimske jakne » Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo

Izdelek Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 36.

Ta izdelek je v kategoriji Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 36.

Izdelek Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo najdete med izdelki v skupini Zimski plašči od znamke Hannah, velikost je 36.

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne, Plašči, Zimski plašči, Ženski plašči
ZnamkaHannah
Velikost36

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo - drugi zanimivi izdelki

Ženski plašč Hannah Ellice II Shine mrgolelo - kako najti najboljšo ponudbo?