Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 122,40 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO - opis izdelka

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO Ženski plašč NORDBLANC METROPOLE , polnjen z okolju prijazno in trajnostno alternativo puhu THERMOLITE® T-Down EcoMade Ženski plašč, polnjen s toplotno izolacijo iz okolju prijazne in trajnostne alternative puha THERMOLITE® T-Down EcoMade, ohranja telo toplo in zagotavlja potrebno toplotno udobje. Cenili jo boste predvsem pri nošenju v mestu, na sprehodih v zimski naravi in podobno. HOLLOW TRAIN Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. GEAR notranja elastična manšeta v rokavu THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN Tehnologija THERMOLITE® EcoMade T-DOWN je izdelana iz 100 % recikliranih plastenk PET. Ta sintetična izolacija s prostornino 500 cuin ima več prednosti pred puhom: večjo prostornino, boljšo odpornost na vlago, greje tudi, ko je mokra, in se hitreje suši. Ta tehnologija je tudi zračna, mehka in puhasta ter zagotavlja visoko stisljivost (zmožnost pakiranja) in hitro okrevanje. Zgornji material 97 % poliester, 3 % elastan Polnilo 100% poliester Podloga 100% poliester Jakne » Plašči » Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO

Izdelek Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO spada v skupino izdelkov Zimski plašči od znamke Nordblanc, velikost je 44.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski plašči, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaPlašči, Zimski plašči, Ženski plašči
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO - drugi zanimivi izdelki

Ženski zimski plašč NORDBLANC METROPOLE oranžna NBWJL7717_VEO - kako najti najboljšo ponudbo?