Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 191,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 - opis izdelka

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 Pol-pohodni čevlji za pohodništvo in lahek treking. Kombinacija vodoodbojnega usnja in poliestra. GORE-TEX® vodoodporna membrana. Te lahke čevlje kličete na začetku počitnic in jih ne odstranjujete. Poltoga konstrukcija krepi vaš gleženj, medtem ko nogam omogoča veliko svobode na gorskih poteh ali plezanju po padlih drevesih. Kombinacija hidrofobnega usnja in poliestrske tkanine na zgornjem delu čevlja ima za posledico večjo zračnost in manjšo težo. SoSimply pohod v vročem poletju kot popoln. Gumijasti pokrov ščiti prste prtljažnika. In kar je najpomembnejše, vaš palec nad potepuškimi kamni. Novi Vibram® Redster zunanji podplat z Megagripom vam bo omogočil maksimalen oprijem na mokrih kamninah, blatnih poteh in meliščih. EVA oblazinjenje oblazinjenje nato udobje in varnost. Z membrano GORE-TEX® bodo vaše noge suhe tudi z veliko vode. Ključne funkcije GORE-TEX® podaljšana membrana Comfort Vibram® Redster Sole (Megagrip) Kombinacija hidrofobnega usnja 1,8 mm + poliester Vmesni podplat EVA Gumijaste nogavice na vrhu Teža enega čevlja 490 g Made in Europe Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640

Izdelek Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Treking čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Treking čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 - drugi zanimivi izdelki

Boty Asolo Falcon GV MM grey/black/A640 - kako najti najboljšo ponudbo?