Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 211,61 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 - opis izdelka

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 Na poti z belimi apnenčastimi vrhovi, zvonjenjem ovčjih zvoncev in vonjem smole s soncem segretih kolen se je težko osredotočiti le na to, kam stopamo. Za to, kar se dogaja pod nogami, pa dobro poskrbi lahka obutev Asolo Falcon. Tkani zgornji del je zračen, škornji pa se prilagodijo stopalu kot mehki tekstilni čevlji. Zunanja tkanina bo zdržala nekaj časa. Zahvaljujoč membrani Gore-Tex® se lahko spopadete tudi s curki vode v poletni nevihti. Ko se vam pod nogami znajdejo mokre skale in blato, vam podplat Vibram® daje samozavest. In če vam na pot stopi kamen, si ne boste odtrgali palca, saj je prst na nogi ojačan z gumo. Žakard je trpežna tkanina, izdelana v Italiji. Vzorec je prav tako tkan - brez tiskanja. Zaradi majhne debeline materiala je zgornji del zračen in prilagodljiv, zato čevljev ni treba razstavljati. Ključne lastnosti Teža: 432 g (1/2 para) Zgornji del: trpežna in zračna tkana tkanina Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo/Vibram Omega s tehnologijo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA z dvojno gostoto Podloga: anatomska Lite 2 Plus Trpežna gumijasta zaščita prstov Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392

Izdelek Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Asolo FALCON EVO JAQUARD GV črni/rdeči/A392 - kako najti najboljšo ponudbo?