Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 158,26 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 - opis izdelka

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 Powerni in trpežni pohodniški in treking škornji z nahrbtnikom. Usnje in Cordura zgornji del. GORE-TEX vodoodporna membrana. Alpske gorske poti so mehke. Pogosto dovolj zračen. In kolikokrat morate premagati odsek z žično vrvjo. Na takem terenu potrebujete čevlje, s katerimi boste gleženj držali na mestu , vam dali zaupanje v kakršne koli vrste terena in zdržali oster kamen.   Na mokri skali in blatni stezi vam podplat Vibram nudi največjo podporo . Duo Radiant s Selfčistilnim vzorcem. Ko se spuščate po razgibanem in strmem terenu, vas integrirana tehnologija Asobrake 'zaSourcea'. Z lahkim srednjim podplatom EVA so te škornje odvzeli nekaj deset gramov in si s čela odstranili nekaj kapljic znoja. Kar po drugi strani doda udobje na vsakem koraku. Kaj pa dež, mokra trava, majhni potoki? Brez problema z vodoodporno membrano GORE-TEX, ki ohranja noge suhe in udobne. Tehnologija zgornje hidrofobno usnje 1,6 mm, Cordura futro GORE-TEX ojačitev Asoflex 0 SR podplat Lite 2 vezalke iz lahke zlitine Vibram Radiant Megagrip uporaba lahkega trekinga, pohodništva teža 1/2 para, moški UK 8 546 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 spada v skupino izdelkov Treking čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Treking čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 - drugi zanimivi izdelki

Boty ASOLO Iskalec GV MM grafit / gunmetal / šport blue/A915 - kako najti najboljšo ponudbo?