Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 222,77 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 - opis izdelka

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 Trpežni in vzdržljivi pohodniški in treking škornji z nahrbtnikom. Zgornji del iz ojačanega usnja Perwanger. Vodoodporna membrana GORE-TEX. Praznični polno usnjeni pohodniški čevlji bodo poskrbeli za vaša stopala med gorskimi pohodi od zahtevnejših kategorij. Na primer pri plezanju na alpske dvatisočake in tritisočake. Debela usnja Perwanger in gumijasta konica prstov sta sinonim za vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Podplat Vibram Radiant s samočistilno tekalno plastjo in tehnologijo Megagrip vam na mokrih skalah in blatnih poteh zagotavlja največjo oporo . Pri spuščanju po razrahljanem grušču in strmem terenu pa vas bo 'upočasnila' vgrajena tehnologija Asobrake. Uporaba lahkega vmesnega podplata EVA je tem čevljem odvzela še nekaj gramov in nekaj kapljic znoja s čela. Po drugi strani pa je dodala udobje na vsakem koraku. Kaj pa dež, mokra trava, majhne reke? Z vodoodporno membrano GORE-TEX, ki poskrbi za suha in udobna stopala, ni težav. Tehnologija zgornji del usnje Perwanger 2,4 mm ovojnica gORE-TEX armatura Asoflex 00 MR (4 mm) vložek Lite 2 vezalke iz lahke zlitine podplat Vibram Radiant Megagrip uporaba pohodništvo in pohodništvo teža 1/2 para, moški UK 8 676 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918

Izdelek Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Treking čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost9 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Škornji, Treking čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji ASOLO Greenwood GV ML petroleum/A918 - kako najti najboljšo ponudbo?