Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 196,74 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 - opis izdelka

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 Lahki in vzdržljivi škornji, ki jih lahko nosite vse poletje. Membrana GORE-TEX® ne prepušča vlage vašim nogam, podplat Vibram® pa vam daje samozavest.Vaše misli so usmerjene navzgor, kar je prav. Da, nekaj sto višinskih metrov bo morda bolelo, vendar bo nagrada na vrhu vredna. Neskončni razgledi, sonce nad glavo in spokojnost, ki je preprosto ne doživite. Z zofe Asolo Falcon lahko pridete tja, kamor želite.Oprijemljiv podplat Vibram vas zanesljivo vodi čez spolzke korenine in mokre skale, vzdržljiv zgornji del pa ščiti vaša stopala pred pastmi, ki včasih prežijo na poti.Anatomski vložek poskrbi za udobje na vsakem koraku in če se na poti nazaj z neba spustijo vrvi vode, bodo vaša stopala suha. Za to bo poskrbela vodoodporna membrana GORE-TEX®.Ključne funkcije Zgornji del iz vodoodpornega usnja 1,6-1,8 mm. Podplat Vibram® Redster (Megagrip) s samočistilnim vzorcem. Vodoodporna membrana Gore-Tex Extended Comfort. Mehak vmesni podplat EVA z dvojno gostoto. Anatomski vložek Lite 2 plus. Gumijasta zaščita prstov. Teža 480 g 1/2 para. Izdelano v Evropi. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036

Izdelek Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Škornji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji ASOLO Falcon Lth GV MM siva / svetloba black/B036 - kako najti najboljšo ponudbo?