Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 145 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza - opis izdelka

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza Vodilni med notranjimi dvoranami Salminga. Salming Hawk Shoe Women GunMetal / Pink je zasnovan za vse igralce floorball, squash, rokomet ali odbojko. H.I.S konstrukcija nudi varnost na vsakem koraku in brezskrbno udobje. Prevladujte nad sodiščem - V tej igri v zaprtih prostorih nadzorujete celotno igrišče. Salming Hawk so notranji čevlji, ki nudijo nizko kapljico, izjemno stabilnost in nezmotljiv oprijem. 'Okostje' čevlja ExoSkeleton, ki je nameščeno v notranjosti čevlja, je povezano s sistemom vezalke in vam bo lepo obložilo stopalo in nudilo veliko oporo. Podplat z vzorcem HexaGrip z dvema območjema LMS + 8 ° vas ščiti pred zvijanjem gležnja, ko spremenite smer. Novi Recoil ERF podplat - Energy rebound pena - s posebnimi SoftFOAM vložki v predelu pete pomaga pri prenosu energije iz vsakega odboja. Troslojni zgornji del mreže zagotavlja odlično zračnost. Uporabljena tehnologija HeelCup ™ Skodelica za pete stabilizira in pritrdi stopalo v čevlju, kar je Keyno za občutek Selfzavesti in udobnosti. Razvili smo novo, anatomsko oblikovano skodelico, ki je nekoliko daljša od konkurence. RollBar ™ Zaobljen notranji rob podplata omogoča večji nagib stopala in zmanjšuje pritisk na rob prstov. To omogoča, da stopalo odskoči iz bolj ekstremnih položajev, hkrati pa olajša premik stopala v položaj, ki je pogost v nizkih položajih, ko igrate floorball ali squash. HexaGrip ™ Popolnoma nova tehnologija, uporabljena na novih Salming Kobra in Salming Hawk. Podplat je izdelan iz posebne spojine HX120, ki v kombinaciji z vzorcem Salmings HexaGrip ™ zagotavlja nenavaden oprijem na vseh vrstah površin. RunLite2 ™ Gre za material, ki se uporablja kot Selfstojno polnjenje. Podplat je lahek in ima odličen odziv. RECOIL ERF Material, uporabljen v podplatih naših notranjih čevljev, je zelo lahek in ima odlične blažilne lastnosti, ki ohranjajo sposobnost ponovne uporabe energije za razmislek. SoftFOAM ™ Blažilna snov, ki se uporablja za oblazinjenje pete v naših notranjih čevljih, da zmanjša neželene učinke. SoftFOAM ima 70% boljše absorpcijske lastnosti kot običajna EVA pena. V kombinaciji z RECOIL ™ vam ta material pomaga narediti še boljše rezultate Športni copati » Indoor čevlji » Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza

Izdelek Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke Salming, je izdelan v velikosti 5 UK, 8.

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza - parametri izdelka

Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Ženski čevlji
ZnamkaSalming
Velikost5 UK, 8

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza - drugi zanimivi izdelki

Boty Salming Hawk čevelj ženske Gunmetal / Roza - kako najti najboljšo ponudbo?