Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 207,89 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 - opis izdelka

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 Zimsko pohodništvo, s katerim snežne padavine in zmrzal vas ne bodo ustavili. Topla membrana ohranja noge tople in podplati Arctic Grip ugriznejo v zmrznjen teren. V snežnih snežiščih se pustolovščina ne konča, ampak začne. Izkoristite ugodno napoved in se postavite po grebenih. V teh zimskih čevljih vas Asolo ne bo ujel. V zimskem času sta vlaga in zmrzal oboroženi s toplo vodoodporno membrano GORE-TEX® in toplota iz vaših nog ne bo pustila, da aluminijasti vložek v podplatu izgine. Ko sneg postane vse globlji in boljši, raje pokličite krplje in prihranite svojo moč. Snežinke ne bodo škodovale najedalcem - zahvaljujoč trpežni gumi po celotnem obodu, tako da vam ni treba skrbeti za oSourcee, skrite v snegu. Pod vrhom lahko sneg močno piha in ravno to je teren za zimsko podplat Vibram® Arctic Grip. Ugrizne in zadrži. Ampak doma ne bo opraskal tal. Brez skrbi. In če med pohodom kaj ne bo šlo, je plošča RECCO® del pohodniških čevljev, kar reševalcem olajša iskanje pod plazom. Ključne značilnosti Teža: 570 g (1/2 para) Zgornja stran: vodoodbojno usnje 1,6-1,8 mm in najklon trdnosti Membrana: GORE-TEX® izolirano udobje Podplat: Vibram® Ghiaccio z arktičnim oprijemom Podplat: EVA enojna gostota Vstavi: Lite 2 Alu Guma po celotnem obodu Vgrajen sistem RECCO® za lavinsko reševanje Narejeno v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 7, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 spada v skupino izdelkov Zimski čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 7, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 - parametri izdelka

Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Zimski čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 7
E-trgovinaGamisport.si

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 - drugi zanimivi izdelki

Boty Asolo Arctic GV ML siva / gunmetal / modra pav A884 - kako najti najboljšo ponudbo?