Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 204,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza - opis izdelka

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza Prihaja nova generacija treking čevljev za ženske noge. Ducan High GTX je čevelj, ki bo vaše noge počutil razvajane, še posebej zahvaljujoč podplatu Vibram s tehnologijo Flegtron, pa tudi s 3D spominsko peno, ki zagotavlja udobno prileganje. Anatomsko oblikovan notranjik in veliko prostora za prste sta pomembna za vitalnost vaših nog. Celotni odrezan čevlje je zasnovan tako, da preprečuje modrice in mehurje tudi po dnevu pohoda. Vibram podplat s tehnologijo Flegtron georganski 3D, pena s spominom GORE-TEX podaljšana udobna obutev Material dvoslojne inženirske mreže oko za ulov nahrbtnika ali blazine kovinske očesce na zgornji vezavi navedena teža velja za 5,5 EU Parametri: Barvna fantomsko-temno roza Teža 940 g Zgornji tekstil Tehnologija vmesne plošče Flextron Podplat Vibram® Velikost Velike Britanije 4-8,5 Izolacija št. GORE-TEX® membrana Vezanje Classic Nepremočljiva Da Široka širina čevelj Pas za kompatibilnost mačk Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza

Izdelek Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Mammut, velikost je 42 2/3, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski čevlji od znamke Mammut, je izdelan v velikosti 42 2/3, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza spada v skupino izdelkov Treking čevlji od znamke Mammut, je izdelan v velikosti 42 2/3, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza - parametri izdelka

Velikost36
Velikost36(1/3)
Velikost36(2/3)
Velikost37
Velikost37 1/3
Velikost38
Velikost38 2/3
Velikost38(2/3)
Velikost39
Velikost39(1/3)
Velikost40
Velikost40(2/3)
Velikost41
Velikost41 1/3
Velikost42
Velikost42 2/3
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji, Treking čevlji, Ženski treking čevlji
ZnamkaMammut
Velikost42 2/3
E-trgovinaGamisport.si

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza - drugi zanimivi izdelki

Boty Mammut Ducan visoka GTX® ženske fantomsko-temno roza - kako najti najboljšo ponudbo?