Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 185,91 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna - opis izdelka

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna Trail tekaški copati Salming Trail Hydro Shoe Women Beige / Black sledi modelu Salming Trail 5. Glavni korak naprej pri razvoju tega modela je vgradna nepremočljiva membrana, ki obenem ohranja čevlje. HydroGuard HydroGuard je nepremočljiva vodoodporna membrana, ki omogoča maksimalno dihanje in upravljanje vlage stran od stopala. H.I.S življenjska doba je bila preizkušena v laboratorijih vrhunskega razreda, njene lastnosti pa ostanejo nespremenjene tudi po 50.000 ovinkih. Membrana je tudi v skladu z ekološkimi standardi, npr. Ne vsebuje PTFE itd. Podplat Vibram ™ Podplat za čevlje je izdelan iz mešanice materialov podjetja Vibram - svetovnega voditelja v proizvodnji podplatov čevlja z več kot 75-letno tradicijo. Podplat Vibram, uporabljen v modelu, je zelo odporen proti obrabi, saj ponuja idealno oprijem s suhim in mokrim na cesti in na drugih trdih površinah. ROCshield Poseben poliuretanski trak, ki poteka od košare do pete do konice na dnu zgornjega dela čevlja. Ščiti nogo pred ostrimi kamni, vejami ali vodo. Ta „ščit“ močno poveča obstojnost vaših čevljev in poveča Selfzavest pri teku po težavnih terenih. TGS 62/75 ° Razdalja med peto in peto (62% podplata) je zasnovana za največjo stabilnost in absorpcijo udarcev. To območje zaKeyuje baletna linija, ki ta stabilizacijski del zaKeyi pod kotom 75%. Poleg te baletne linije so čevlji na drugi strani opremljeni z materialom, ki med tekom spodbuja in spodbuja odboj. Tehnologija TGS 62/75 zagotavlja, da se čevelj upogne točno na pravem mestu, da spodbudi naravne bočne in sprednje premike. Podplat RECOIL ™ Novo razvit material, ki se uporablja kot del oblazinjenja podplata. Za razliko od običajne pene EVA bolje absorbira negativne sile na udarce in nasprotno, bolje porabi porabljeno energijo za odboj. Petec Košara s petami naših čevljev je zasnovana tako, da ne poveča teže čevljev, temveč tudi, da izpolni svojo funkcijo stabilizacije in pritrditve stopala v čevlju. Škatla za prste Območje prstov je razširjeno tako, da zagotavlja veliko več gibanja sprednjega stopala, s čimer podpira njihovo bolj naravno in učinkovitejše gibanje z biomehanske perspektive. Spustite 5 mm Naš standardni nagib od pete do pete je 5 mm. Omogoča naravno držo teka in pravilen nagib telesa med tekom. Športni copati » Tekaški čevlji » Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna

Ta izdelek je v kategoriji Ženski čevlji od znamke Salming, je izdelan v velikosti 5 UK, 8, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna - parametri izdelka

Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Copati
ZnamkaSalming
Velikost5 UK, 8
E-trgovinaGamisport.si

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna - drugi zanimivi izdelki

Salming Trail Hydro čevelj ženske Bež / črna - kako najti najboljšo ponudbo?