Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 144,67 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza - opis izdelka

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza AKU Alterra Lite GTX Nizka različica univerzalnega, lahkega in zračnega modela Alterra Lite, ki je izdelan iz zelo trpežnih materialov. Alterro lahko uporabite kot čevelj na lahkem ali srednje težkem terenu, pa tudi kot univerzalni čevelj za potovanja. Cenili boste težo in zračnost, zlasti v poletnih mesecih, ko bodo noge v čevlju prijetno dihale. To je posledica lastne tkanine znamke AKU, AIR 8000, ki zagotavlja do 11-krat boljšo zračnost kot običajno uporabljeni materiali. Zgornji del je sestavljen iz dveh struktur - zunanje, ki je narejeno iz semiša in anatomsko ovija stopalo, in notranje, ki kopira stopalo v predelu nart. Na modelu se uporablja vodotesna membrana Gore-Tex v različici Extended Comfort, ki preprečuje prodiranje vode v čevelj. EVA material na vmesnem podplatu, ki ga dopolnjuje sistem blaženja IMS2 in tehnologija Elica, zagotavlja udobje pri stopanju nanj. Tako kot material AIR 8000 je tudi ta lastna tehnologija AKU. Težo telesa porazdeli po celotnem predelu stopala in tako prihrani vašo energijo. Širši podplat AKU Tenuta vam daje trdno in varno tekalno plast. Prst čevlja je zaščiten z gumijastim trakom, ki preprečuje brcanje korenin in kamnov. Če iščete univerzalni čevelj za potovanje ali na lahkem ali srednjem terenu, so Alterra Lite idealni čevlji za vas. Specifikacije: Zgornji del: brušeno usnje, tkanina AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Extended Comfort Vložek: Performance Fit Vmesni podplat: EVA + IMS2 Odtis: sistem Elica Podplat: AKU Tenuta Teža ½ para (velikost 8): 345 g Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza

Izdelek Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke AKU, je izdelan v velikosti 5 UK, 7, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski nizki čevlji, je v ponudbi blagovne znamke AKU, je izdelan v velikosti 5 UK, 7, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza - parametri izdelka

Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Ženski nizki čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 7
E-trgovinaGamisport.si

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza - drugi zanimivi izdelki

Boty ženske AKU Alterra Lite GTX siva / tm. roza - kako najti najboljšo ponudbo?