ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 192,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta - opis izdelka

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta Model Trekker Lite je na trgu že več kot 13 let, vendar to ne pomeni, da je njegov nenehen razvoj slonel na lovorikah. Nov dizajn, nov komplet okoli čevlja ali novi zatiči - to je le majhen seznam tega, kar je AKU izboljšal za tretjo generacijo tega modela. Zgornji del je iz brušenega usnja, ki je široko 1,8 mm, v kombinaciji s tkanino AIR 8000 (lastna tehnologija AKU zagotavlja do 11-krat boljšo zračnost v primerjavi s pogosto uporabljenimi materiali). Zahvaljujoč tej kombinaciji je čevelj izjemno zračen in hkrati močan. Podlogo zagotavlja nepremočljiva membrana Gore-Tex Performance Comfort, zato se vam ni treba bati, da bi v tem čevlju hodili skozi potok ali talil sneg. Podplat EVA z dvojno gostoto pene skupaj z blazino IMS1 zagotavlja udobje pri stopanju nanj, kar vam bo zagotovilo varnost tudi na zahtevnejših terenih. Udobje in varnost dopolnjuje tudi nova posadka iz semiša okoli celotnega čevlja. Konica je ojačana s trdo gumo proti jarkom s kamni ali drevesnimi koreninami. Tu je poskrbljeno za trden oprijem zahvaljujoč podplatu VIBRAM Curcuma, ki je ekskluziven Self za podjetje AKU. Trekker Lite III GTX je s svojimi 570 grami izjemno lahek treking čevelj, ki svojim lastnikom ponuja odlično zaščito stopal, trdno in stabilno tekalno plast, odlično zračnost za gorsko pohodništvo tudi pri tropskih temperaturah in dolgo življenjsko dobo. To dokazuje tudi sledljivo poreklo vseh materialov, uporabljenih pri izdelavi tega čevlja. Specifikacije: Zgornji del: 1,8 mm brušeno usnje v kombinaciji s tehnologijo AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: Anatomski fit Vmesni podplat: EVA z dvojno gostoto Ojačitev: 6-4 mm najlon (srednje trd) Podplat: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za akumulator) Teža ½ para (velikost 8): 570 g Tabela velikosti Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta spada v skupino izdelkov Ženski čevlji od znamke AKU, je izdelan v velikosti 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta - parametri izdelka

Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji
ZnamkaAKU
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta - drugi zanimivi izdelki

ženske čevlji AKU Trekker Lite III GTX črna / magenta - kako najti najboljšo ponudbo?