ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 237,56 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo - opis izdelka

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo Prefinjeno do najmanjših podrobnosti. Od svoje prve predstavitve Tengu zbira nagrade po vsem svetu in ni čudno - ničesar ne prepušča naKeyju. Uporaba ultralahkih trpežnih materialov v kombinaciji z gumijastim trakom proti koreninam in ostrim kamnom ter membrano Gore-Tex povzroči izredno udoben čevelj, primeren za vsak teren. Med proizvodnjo se je AKU zanašal na lastno tehnologijo AIR 8000. To je kombiniral z rezanim usnjem. AIR 8000 zagotavlja do 11-krat boljšo zračnost od običajnih materialov. To boste cenili predvsem v vročih poletnih dneh, ko se noge ne bodo po nepotrebno znojile. Hkrati jim zaradi uporabe membrane Gore-Tex ni treba, da se bojijo sprehajanja skozi potok ali moker sneg. Za čim boljše vrtenje stopalke in odbijanje stopala se Tengu zanaša na patentirano tehnologijo Elica v kombinaciji s sistemom za blaženje udarcev IMS 3. Ko stopite na čevelj, zagotovite pomembnejše blaženje obremenjenih delov stopala in s tem zagotovite boljši oprijem in stabilnost. Za ekskluzivni podplat na tem čevlju skrbi VIBRAM Curcuma - dobavljen je Self za blagovno znamko AKU. Različica gležnja modela Tengu stabilizira gleženj v čevlju pred zvijanjem in tako lastniku omogoča, da gre tudi na zahtevnejši teren. Hkrati pa je poudarek na teži, ki v velikosti UK 8 znaša 510 gramov. To dosežemo z mehkejšim, prožnim zgornjim delom čevlja, ki pa ščiti stopalo in gleženj tudi na težjem terenu. Tengu Lite GTX je jasna izbira za tiste, ki iščejo lahkoten, a stabilen pohod, ki jih ne bo zadrževal na lahkem terenu, nasprotno pa jim bo ponudil varnost in podporo pri težkih poteh. Specifikacije: Zgornji del: Brušeno usnje v kombinaciji s tehnologijo AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Extended Comfort-Elastic Notranji vložek: Custom Fit Soft Vmesni podplat: EVA z dvojno gostoto Odtis: sistem Elica Ojačitev: 6-4 mm najlon (srednje trd) Podplat: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za akumulator) Teža ½ para (velikost 8): 510 g Izrez: Anatomsko prileganje Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo

Izdelek ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski čevlji od znamke AKU, je izdelan v velikosti 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo - parametri izdelka

Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji
ZnamkaAKU
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo - drugi zanimivi izdelki

ženske čevlji AKU 979 Tengu Lite Gtx Ws črna / bordo - kako najti najboljšo ponudbo?