ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 192,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX - opis izdelka

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX Novost, ki smo jo čakali že dolgo. Preizkušeni model, ki je na trgu že več kot 12 let in je bil že 3-krat deležen različnih izboljšav, novi odtisi, nova posadka okoli čevlja, dizajn. Je pa v ŠIRŠEM dizajnu za vse, ki imate široko stopalo ali težave z upognjenim palcem. V notranjosti je dovolj prostora, da vas čevelj ne potisne. Idealen za srednje težke terene, strukturno podoben novemu modelu Tengu lite gtx, je močnejši le v predelu gležnja, ki se dobro in trdno zategne. Zahvaljujoč kombinaciji s tkanino AIR 8000 je dobro zračen in lahek. Vmesni sloj EVA in IMS1 vam zagotavlja dobro dušenje in varnost pri premikanju po terenu. Glavne prednosti: kombiniran zgornji del - zračen, zahvaljujoč AIR 8.000, lahka vodoodporen zahvaljujoč membrani GORE-TEX dobro krčen gleženj, varna in trdna tekalna plast oblikovan vložek semiš odlit okoli čevlja - zaščita na kamnitem terenu zaščita gumijaste konice Podplat EVA za dvojno blaženje udarcev sledljiv izvor vseh komponent med proizvodnjo Specifikacije: zgornji del: brušeno usnje 1,8 mm, AIR 8000 podloga: Gore-Tex Performance Comfort vložek: ANATOMSKI FIT srednji podplat: EVA z dvojno gostoto ojačitev: 6–4 mm najlon (srednje trd) podplat: VIBRAM CURCUMA teža ½ pare št. 8 570 g velikosti: 6-13 UK Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX

Izdelek ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženski čevlji od znamke AKU, je izdelan v velikosti 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX - parametri izdelka

Velikost3 UK
Velikost3,5 UK
Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost9 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji
ZnamkaAKU
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX - drugi zanimivi izdelki

ženske čevlji AKU Trekker Lite III širok GTX - kako najti najboljšo ponudbo?