niz profi nož Camp Chef 9-dílná

niz profi nož Camp Chef 9-dílná

niz profi nož Camp Chef 9-dílná

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 95,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

niz profi nož Camp Chef 9-dílná - opis izdelka

niz profi nož Camp Chef 9-dílná Priprava hrane ni nič manj pomembna od kuhanja. Zato vam Camp Chef ponuja niz profesiShelnih nožev, ki vam pomagajo pripraviti obroke. Orodje je izdelano iz visoko kakovostnega kaljenega in trajnega nerjavečega jekla. Gumijasti ročaji se dobro prilegajo roki in zagotavljajo čvrst oprijem med pripravo hrane. Komplet vsebuje rezalno desko, ki olajša rezanje, in priročno torbo za lažji prevoz med kuhinjo in kampom. Nožni set Profi Camp Chef je namenjen za udobno kuhanje. Komplet nožev Profi Camp Chef Knife Set nož za kuhanje (20,3 cm) nož za kruh (20,3 cm) strgalo (7,6 cm) nož za filetiranje (17,8 cm) univerzalni nož (12,7 cm) vilice Škarje za kuhinjo rezalna deska torba za prevoz. Kuhanje » Posoda za kampiranje » niz profi nož Camp Chef 9-dílná

Izdelek niz profi nož Camp Chef 9-dílná najdete med izdelki v skupini Posode za hrano od znamke Camp Chef, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Posoda za kuhanje, pripada znamki Camp Chef, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

niz profi nož Camp Chef 9-dílná - parametri izdelka

niz profi nož Camp Chef 9-dílná - zgodovina cen in razpoložljivosti

niz profi nož Camp Chef 9-dílná - drugi zanimivi izdelki

niz profi nož Camp Chef 9-dílná - kako najti najboljšo ponudbo?