Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 94,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda - opis izdelka

Z namizno svetilko Belinda vnesite prijeten kos dizajna v svoj dom. Ta svetilka je izdelana iz aluminija z jeklom in zaključena v zlati barvi. Ima organsko obliko, s katero takoj pritegne pozornost v prostoru. Belinda ima višino 38,5 cm, dolžino 17 cm in širino 15 cm. Podstavek ima premer 15 cm in višino 0,3 cm. Namizna svetilka je priložena kablu (170 cm) in vtiču. Namizna svetilka ima nezamenljivo LED osvetlitev. Ima svetlobno moč 1375 lumnov in 3000 Kelvinov. Zaradi tega je prava elektrarna! Svetilka je zatemnjena s stikalom na kablu. V povprečju žarnica zdrži približno 25.000 ur gorenja. Okrasite svojo dnevno sobo, spalnico ali jedilnico z namizno svetilko Belinda.

Izdelek Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda - parametri izdelka

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda - zgodovina cen in razpoložljivosti

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda - drugi zanimivi izdelki

Design namizna svetilka zlata 38,5 cm z LED in zatemnilnikom - Belinda - kako najti najboljšo ponudbo?