Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 73,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina - opis izdelka

Zaljubljeni smo v to Paulino! Izjemno elegantna namizna svetilka, ki se prilega elegantni in elegantni notranjosti. Skupna višina svetilke je 47 cm. Artikel je dobavljen s kabelom in vtičem, katerega dolžina je 160 cm. Osnova svetilke ima premer 13 cm. Svetilka, ki zdrži do 20.000 ur gorenja dlje časa. Ta Paulina ima dve svetlobni točki z vgrajeno LED. S 580 lumni in 3000 Kelvini zagotavlja svetlo belo svetlobo v notranjosti. Priročna za uporabo na primer kot funkcionalna svetilka za branje. Lahko ga zatemnite z zatemnilnikom na dotik na svetilki. Ima tri načine: od funkcionalne delovne luči do osvetlitve razpoloženja v hipu! Zato uživajte v Paulini v vsaki situaciji. S to namizno svetilko v svoji pisarni ali dnevni sobi bodite elegantni!

Izdelek Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina - parametri izdelka

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina - drugi zanimivi izdelki

Dizajn namizne svetilke z LED in zatemnilnikom na dotik - Paulina - kako najti najboljšo ponudbo?