Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 94,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda - opis izdelka

Iščete oblikovalski kos za vaš dom? Potem je Belinda res nekaj za vas! Zaradi svojih edinstvenih oblik hitro ve, kako pritegniti pozornost. Namizna svetilka je izdelana iz jekla iz plastike in je na notranji strani siva z belo. Belinda ima višino 40 cm, dolžino 20 cm in širino 15 cm. Svetilka ima svetlobno moč 3000 Kelvinov in 1350 lumnov. Zaradi velikega števila lumnov je prava elektrarna. Belinda v povprečju zdrži 25.000 ur gorenja. S priloženim zatemnilnikom lahko svetlobo zatemnite, tako da lahko ustvarite dodatno vzdušje. Ta privlačen pogled se odlično prilega v dnevno sobo, študij ali pisarno. Pojdi na to čudovito Belindo!

Izdelek Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek je v kategoriji Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda najdete med izdelki v skupini Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda - parametri izdelka

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda - drugi zanimivi izdelki

Dizajn namizne svetilke, vključno z LED in zatemnilnikom - Belinda - kako najti najboljšo ponudbo?