Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 199,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian - opis izdelka

Ta sodoben Plazas 4 se prilega vsaki elegantni notranjosti! Ima 4 kvadratne okvirje iz jekla, zaradi česar je zelo poseben. Svetilka ima vgrajeno LED (nezamenljivo). S 25.000 urami gorenja je ta svetilka varuh v vaši notranjosti. Dolga je 80 cm in visoka 51 cm. Stropna plošča ima dolžino in širino 22,5 cm. Zahvaljujoč lumnom 3000 Kelvin in 2500 (4x880) luč zagotavlja funkcionalno belo svetlobo v vaši notranjosti. Svetilko lahko zatemnite, da bo zvečer še bolj prijetna. Zatemnilnik je vgrajen v stropno svetilko. Svetilko je mogoče zatemniti s stikalom. Ko kliknete na svetilko, bo svetilka takoj neprekinjeno zatemnjena. Takoj, ko stikalo izklopite in znova vklopite, bo lučka ostala prižgana na zadnjem izbranem položaju zatemnitve. Dopolnite svojo sodobno notranjost s temi Plazas 4!

Izdelek Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian spada v skupino izdelkov LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian - parametri izdelka

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian - zgodovina cen in razpoložljivosti

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian - drugi zanimivi izdelki

Dizajn stropne svetilke jeklo z LED in zatemnilnikom - Plazas Mondrian - kako najti najboljšo ponudbo?