Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 94,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda - opis izdelka

Vnesite čudovit kos dizajna v svoj dom z namizno svetilko Belinda. Ta svetilka je izdelana iz aluminija z jeklom in zaključena v rjasto rjavi barvi. Ima organsko obliko, ki takoj pritegne pozornost v prostoru. Belinda ima višino 38,5 cm, dolžino 17 cm in širino 15 cm. Noga ima premer 15 cm in višino 0,3 cm. Namizna svetilka je opremljena s kablom (170 cm) in vtičem. Namizna svetilka ima nezamenljivo LED osvetlitev. Ta ima svetlobno moč 1375 lumnov in 3000 Kelvinov. Zaradi tega je prava elektrarna! Svetilka je zatemnjena s stikalom na vrvici. V povprečju žarnica zdrži približno 25.000 ur gorenja. Popestrite svojo dnevno sobo, spalnico ali jedilnico z namizno svetilko Belinda.

Izdelek Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda najdete med izdelki v skupini LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Ta izdelek najdete v skupini Namizne svetilke, je v ponudbi blagovne znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda spada v skupino izdelkov Namizne LED svetilke od znamke Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda - parametri izdelka

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda - zgodovina cen in razpoložljivosti

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda - drugi zanimivi izdelki

Design namizna svetilka rjasto rjava z LED in zatemnilnikom - Belinda - kako najti najboljšo ponudbo?