Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 78,10 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena - opis izdelka

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena Gre za priljubljeno visečo mrežo, ki prihaja iz priznanega britanskega podjetja Snugpak u. Podjetje posluje že zelo dolgo in njegovi izdelki so tradicionalno med najbolj priljubljenimi.  Ta viseča mreža ima visoko nosilnost do 180 kilogramov in je izdelana iz zelo lahkega, a močnega materiala, ki je padalski najlon s trojnimi šivi. Vgrajena mreža proti komarjem je prav tako biser.Če ste ljubitelj izletov v naravo in kampiranja, potem boste v svoji opremi zagotovo želeli imeti JUNGLE Hamaka Snugpak. Poleg same viseče mreže boste prejeli tudi jeklene karabine, ki vam bodo preprosto služili za pritrditev. Na voljo so tudi štiri vrvi z nosilnostjo do 250 kilogramov.V celotnem paketu je tudi priročnik, ki vam pove, kako pritrditi visečo mrežo na drevesa. Vendar pa to ni zapleteno in z malo vaje lahko to storite v nekaj minutah.Zadovoljni boste tudi z žepom, v katerega lahko pospravite nekaj manjših predmetov. Celotna viseča mreža je na voljo tudi v praktičnem kovčku z učinkovitim ročajem.Skupna teža viseče mreže je 790 gramov, zato ne boste nosili velikega tovora.Opomba: Pri nameščanju viseče mreže pazite, da nosilne vrvi mreže proti komarjem niso preveč oddaljene od sidrišča viseče mreže. Ko je mreža proti komarjem pravilno nameščena, je njena nosilna vrv ravna in napeta. V nasprotnem primeru se lahko mreža proti komarjem med natovarjanjem strga! Dolžina 2,75 m Širina 1,35 m Dolžina vpenjalne vrvi 10' = približno 25,4 cm Teža 790 g Nosilnost največ 180 kg Material - padalski najlon za visečo mrežo Material - mreža proti komarjem 20D poliester - mreža z gostoto mrežnih očes 1 000 / m2 Material - jeklene karabinke Sistem za pritrditev vzmetenja Del dostave 1x viseča mreža z vgrajeno mrežo proti komarjem 2x povezovalni karabin 4x vpenjalna vrv transportna vreča Proizvajalec Snugpak ® Velika Britanija Barva olivno zelena Prednosti, ki jih morate poznati: Nosilnost 180 kilogramov Narejen je iz lahkega, a močnega materiala Vgrajena mreža proti komarjem Vključuje jeklene karabine, vrvice za pritrditev in priročno embalažo Viseče mreže » Viseče mreže » Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena

Izdelek Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena spada v skupino izdelkov Viseče mreže, pripada znamki Snugpak, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaMreže, Viseče mreže
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena - drugi zanimivi izdelki

Hamaka DŽUNGLA Snugpak ® olivno zelena - kako najti najboljšo ponudbo?