Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,67 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena - opis izdelka

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena Ta spalna vreča za temperaturni razred v udobju do 3 stopinj Celzija in v skrajnosti do -2 stopinj Celzija vam bo zagotovila udobje med potovanji v naravo. Odlikuje jo priročno zapiranje z dvema zadrgama, od katerih se ena nahaja na levi strani in se uporablja za odpenjanje celotnega levega roba, druga pa se nahaja ob celotnem spodnjem robu.Spalno vrečo lahko preprosto odpnete in jo v nekaj sekundah spremenite v učinkovito odejo. Tako je to zelo vsestranska in večnamenska spalna vreča, s katero boste zagotovo zadovoljni.Seveda je vključen tudi kompresijski rokav. Skupna teža spalne vreče je 1400 gramov, zaradi ne prav velike transportne dolžine pa boste imeli spalno vrečo, ki ne bo zavzela veliko prostora. Prednosti, ki jih morate poznati: Primeren do 3 stopinj Celzija, kjer zagotavlja udobje Priročno zapenjanje z dvema zadrgama Lahko ga v celoti razprete Vključen kompresijski rokav Spalne vreče » Spalne vreče Tri letni časi » Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena

Izdelek Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena spada v skupino izdelkov Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča NAUTILUS Snugpak ® olivno zelena - kako najti najboljšo ponudbo?