Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 98,76 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena - opis izdelka

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® je še ena spalna vreča iz serije Softie Elite. Ta model je primeren za temperature do 2 °C (temperatura udobja), tehta 1300 gramov in vključuje številne uporabne funkcije. Visokokakovostne zadrge in žep za dragocenosti Spalna vreča se zapenja s klasično zadrgo - v ta namen je opremljena z dvosmernimi zadrgami YKK® z zadnjo izolacijo. Na voljo sta tudi elastična kapuca z vrvico in notranji žep za dragocenosti, kamor lahko varno shranite svoje dragocenosti. Nastavljiva je tudi dolžina spalne vreče - v ta namen se uporabljajo sponke v predelu za noge.Ko vas skrbi mrazČe vas skrbi, da vas bo ponoči v spalni vreči zeblo, ali si želite olajšati vzdrževanje, lahko spalno vrečo uporabljate skupaj s podlogo za spalno vrečo (ki jo je treba kupiti posebej). Proizvajalci so to možnost upoštevali, zato so spalno vrečo opremili z zankami za enostavno pritrditev podloge.Kompresijska vrečka prihrani prostor pri potovanju in shranjevanjuVelika prednost je tudi kompresijska vreča, ki zmanjša velikost spalne vreče na minimum. To lahko uporabite tako na potovanju kot pri shranjevanju - spalna vreča zavzame bistveno manj prostora. Vključena je kompresijska vrečka. Prednosti, ki jih morate poznati: teža: 1300 gramov temperatura udobja: 2 °C mejna temperatura: -3 °C zunanji material: paratex Micro 100% poliester paratex Light & amp; Reflectatherm 100% poliester integrirana stranska pregrada za povečanje notranjega prostora nastavljiva dolžina (v ta namen se uporabljajo sponke v delu za noge) elastična kapuca z vrvico notranji žep za dragocenosti dvosmerne zadrge YKK® z izolacijo na hrbtu notranje zanke za pritrditev podloge vključena kompresijska vrečka zanke za obešanje za lažje prezračevanje in sušenje Spalne vreče » Spalne vreče Tri letni časi » Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena

Izdelek Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena spada v skupino izdelkov Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Softie® Elite 2 Snugpak ® olivno zelena - kako najti najboljšo ponudbo?