Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 61,57 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna - opis izdelka

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna Če iščete spalno vrečo za poletne izlete v naravo in potrebujete določeno udobje, potem bo spalna vreča JUNGLE Snugpak ® odlična izbira za vas. Prima ta spalna vreča je namenjena za toplo in vlažno podnebje.Z lahkoto jo lahko odpnete in jo učinkovito uporabljate kot odejo na poti. Opremljen je s skrito mrežo proti komarjem, ki jo lahko priročno zapnete z zadrgo. Spalno vrečo lahko zaprete pred morebitnimi žuželkami.Ta spalna vreča za toplo podnebje vam ponuja udobje, predvsem pa majhno transportno dolžino in težo devetsto gramov. To je spalna vreča, ki jo lahko priročno pospravite v skladiščno enoto in imate še vedno dovolj prostora za druge potovalne potrebščine. Prednosti, ki jih morate poznati: Majhna teža in odlične transportne dimenzije Opremljen z zadrgo Zasnovan za tropske razmere Odlična izbira za vroče in vlažno podnebje Mreža proti komarjem, ki vam bo pomagala pri zaščiti pred žuželkami Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna

Izdelek Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna najdete med izdelki v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Snugpak ® Džungla črna - kako najti najboljšo ponudbo?