Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 51,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica - opis izdelka

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica Moška volnena srajca QUIDO, enoslojna pletenina. 160 g majica je izdelana iz avstralske merino volne najvišje kakovosti. Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primerna je za vse športne dejavnosti in vsakodnevno nošenje. Počutite se suhe tudi med najbolj naporno dejavnostjo. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenine zagotavljajo idealno gibljivost. Je lahka, zračna in funkcionalna. Raglanski rokav.MATERIAL: 100 % MERINO VOLNA, 160 g Material 160 g Merino volne Poimenovanje Moški Moresons pomlad/poletje Vrsta vrat.rokav Majice in srajce » Majice » Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica

Izdelek Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica najdete med izdelki v skupini Moške srajce, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaMajica, Srajce, Moške srajce, Gorčica
ZnamkaLasting
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica - drugi zanimivi izdelki

Majica Lasting QUIDO 6464 gorčica - kako najti najboljšo ponudbo?