Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,82 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica - opis izdelka

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica Roler JENY je izdelan iz dvoslojne gladke pletenine iz najfinejših vlaken, zato se med nošenjem ne opraska in ne srbi. Ploski šivi zagotavljajo udobje pri nošenju. Volna je zelo antibakterijska in odvaja vlago, zato se boste počutili suhi tudi, ko se boste potili. Priporočamo jo kot srednji in zunanji sloj za šport in vsakodnevno nošenje. MATERIAL: 100 % merino volna, 16mc, 260 g/m2 PODROBNOSTI ZA UČINKOVITOST IN UDOBJE: - Prefinjen kroj - za udobje pri nošenju - rolo - za topel občutek v hladnih dneh - Vpeti rokavi z raglanovim krojem na ramenih - svoboda gibanja in preprečevanje drgnjenja pod naramnicami nahrbtnika - Manšete na rokavih - zagotavljajo stabilnost oblike - Uporabljajte kot srednji in zgornji sloj - okrasna vezenina na ramenskem šivu MERINO VOLNA: - segreva in ohlaja točno po dejanskih potrebah človeškega telesa - odvaja vlago s telesa - ohranja toploto tudi, ko je vlažen - preprečuje razmnoževanje bakterij, zato ne smrdi niti po večkratnem potenju - ne draži kože - je zelo zračen - odpravlja učinke UV sevanja - je negorljiv - naravni material Majice in srajce » Majice » Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica

Ta izdelek je v kategoriji Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica najdete med izdelki v skupini Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
KategorijaMajica, Merino majice, Ženske majice, Gorčica
ZnamkaLasting
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica - drugi zanimivi izdelki

Ženska merino želva Lasting JENY-2427 gorčica - kako najti najboljšo ponudbo?