Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica #14765

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica #14765

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica #14765

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica - opis izdelka

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica Lahkotno funkcionalno spodnje perilo iz ekskluzivne pletenine Merino Air. V tem primeru je znameniti Merino obogaten s pridihom poliamida, ki izboljša termoregulacijo pletenine, poveča elastičnost, stabilnost oblike in podaljša njeno obstojnost. Gre za enojno pletenino iz mešanice zelo fine volne merino in poliamidne svile. Izdelek poživljajo barviti ploski šivi. Zaradi hitro sušečega se materiala je to spodnje perilo idealno za športe z velikimi obremenitvami, športe v zaprtih prostorih in dejavnosti na prostem. #sensormerino Zelo lahka pletenina, prožen in hitro sušeč material Večinski delež materiala iz obnovljivih virov Kakovostna merino volna iz Nove Zelandije Mehkoba, lahkotnost in visoka zračnost Odlična termoregulacija Hitro sušeči se material Merino ohranja toploto tudi, ko je moker Trajna antibakterijska zaščita, ki preprečuje neprijeten vonj Ploščati šivi MaterialMerino Air Daleč znosnejša lahkotnost bivanja. S termopodlogo Merino Air lahko v športu uživate v polni meri. Vsak od nas lahko vsak dan naredi do 20.000 vdihov. Ne dovolite, da bi se vaše telo zadušilo. Dajte mu dihajoča in popolnoma udobna oblačila. Dajte mu, kar potrebuje. Pojdite na Merino Air! Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica

Izdelek Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica #14765 spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Sensor, velikost je 2XL.

Ta izdelek je v kategoriji Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Sensor, velikost je 2XL.

Izdelek Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica #14765 najdete med izdelki v skupini Moške srajce, proizvaja ga blagovna znamka Sensor, velikost je 2XL.

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Srajce, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Moške srajce, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Moško spodnje perilo, Gorčica, Funkcionalno spodnje perilo, Moške spodnje majice
ZnamkaSensor
Velikost2XL

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica - drugi zanimivi izdelki

Moška srajca Sensor Merino Air Gorčica - kako najti najboljšo ponudbo?