Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 163,10 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna - opis izdelka

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna Vsestranski čevelj Bellamont III GTX je bil ustvarjen za vse prostočasne dejavnosti, pa tudi za gibanje po mestu. Z modelom Bellamont se lahko naravnost iz službe odpravite v naravo. Za zaščito stopala je zgornji del izdelan iz brušenega usnja, ki ga odlikujejo trpežnost, zračnost in elastičnost. Membrana Gore-Tex (v različici Performance Comfort) preprečuje vdor vode in ohranja temperaturo stopal v hladnejših mesecih, zato lahko ta model nosite vse leto. Na prstih čevlja je gumijasta obloga, ki vas ščiti pred neželenimi udarci ob skale ali drevesne korenine. Podplat VIBRAM Predator II, ki je bil uporabljen pri tem modelu, ima odličen oprijem in oprijem na različnih terenih. Za udobje v čevlju skrbita tudi oblikovan vložek in naravni vložek iz kokosa in bambusa. Dvojni vmesni podplat EVA in 1,5 mm debela najlonska ojačitev bosta poskrbela za mehak tek. Model Bellamont je v 99 % evropskega izvora in je ročno izdelan v Italiji (na sedežu podjetja AKU - Montebelluna). Zato je za Bellamontse značilna visoka kakovost izdelave in dolga življenjska doba. Specifikacije Zgornji del: hidrofobno nubuk usnje (1,8 mm) Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Recycled Vložek: Relax ed Fit Vmesni podplat: dvojni EVA, 20 % recikliran Vstavek: kokos/bambus/latex Podplat: VIBRAM Predator II Teža: ½ para (velikost 8) 410 g Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna

Izdelek Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji AKU Bellamont Suede GTX pesek / črna - kako najti najboljšo ponudbo?