Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 222,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena - opis izdelka

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena Čevelj, polnjen z vsemi tehnologijami znamke 217 °. V primerjavi s svojo lažjo različico Trekker Lite je različica Pro robustnejša, tako da se lahko lastniki v njej premikajo še varneje tudi na zelo zahtevnem terenu. Zgornji del je zaščiten z 1,8 mm širokim brušenim usnjem, ki ga dopolnjuje lastna tehnologija podjetja AKU, AIR 8000 - za idealno termoregulacijo - je do 11-krat bolj zračen kot običajno uporabljeni materiali. Zgornji del je dodatno ojačan z varjenim PU, tako da boste prepričani v varnost tudi na tehničnem terenu. Proti vodi je bila uporabljena nepremočljiva membrana Gore-Tex v izvedbi Performance Comfort, ki bo zagotovila suhost v čevljih, tudi če se pretakate čez potok ali se sprehodite po bljuzgi. Seveda ima ta model gumijasti obvod okoli celotne noge in posebej ojačano gumijasto zaščito za prste. Kar zadeva udobje, sistem IMS3 v kombinaciji s tehnologijo Elica skrbi za tekalno plast, ki težo telesa porazdeli po celotnem predelu stopala in tako poveča vašo zmogljivost in prihrani energijo. Te tehnologije skupaj s slojem EVA in funkcijo Exoskeleton zelo dobro absorbirajo udarce, medtem ko zanesljiv podplat VIBRAM Curcuma zagotavlja določen oprijem tudi pod vremenskimi razmerami. Mojstrovina je prepoznavna v podrobnostih, zato je model Trekker Pro dovršen do popolnosti. Visoko oblazinjen jezik in velika zanka zagotavljata enostavno podkovanje, trden in visokokakovosten varnostni stiskalnik pa vam pomaga vleči gleženj za maksimalno udobje nošenja. Trekker Pro se med ponudbo podjetja 217 ° uvršča med najbolj trpežne in izpopolnjene treking čevlje, s katerimi boste prenehali reševati, kaj še zmorejo vaši čevlji. Naredite vse, kar verjamete vase.Specifikacije: Zgornji del: 1,8 mm brušeno usnje v kombinaciji z materialom AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: Anatomski fit Vmesni podplat: EVA v kombinaciji z dvojnim PU Odtis: sistem Elica Takle: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za AKU) Teža ½ para (velikost 8): 660 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena

Izdelek Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 9 UK, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 9 UK, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost8 UK
Velikost9 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost9 UK
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji AKU Trekker Pro GTX črna / modra / rumena - kako najti najboljšo ponudbo?