moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 237,56 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna - opis izdelka

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna Prefinjeno do najmanjših podrobnosti. Od svoje prve predstavitve Tengu zbira nagrade po vsem svetu in ni čudno - ničesar ne prepušča naKeyju. Uporaba ultralahkih trpežnih materialov v kombinaciji z gumijastim trakom proti koreninam in ostrim kamnom ter membrano Gore-Tex povzroči izredno udoben čevelj, primeren za vsak teren. Med proizvodnjo se je AKU zanašal na lastno tehnologijo AIR 8000. To je kombiniral z rezanim usnjem. AIR 8000 zagotavlja do 11-krat boljšo zračnost od običajnih materialov. To boste cenili predvsem v vročih poletnih dneh, ko se noge ne bodo po nepotrebno znojile. Hkrati jim zaradi uporabe membrane Gore-Tex ni treba, da se bojijo sprehajanja skozi potok ali moker sneg. Za čim boljše vrtenje stopalke in odbijanje stopala se Tengu zanaša na patentirano tehnologijo Elica v kombinaciji s sistemom za blaženje udarcev IMS 3. Ko stopite na čevelj, zagotovite pomembnejše blaženje obremenjenih delov stopala in s tem zagotovite boljši oprijem in stabilnost. Za ekskluzivni podplat na tem čevlju skrbi VIBRAM Curcuma - dobavljen je Self za blagovno znamko AKU. Različica gležnja modela Tengu stabilizira gleženj v čevlju pred zvijanjem in tako lastniku omogoča, da gre tudi na zahtevnejši teren. Hkrati pa je poudarek na teži, ki v velikosti UK 8 znaša 510 gramov. To dosežemo z mehkejšim, prožnim zgornjim delom čevlja, ki pa ščiti stopalo in gleženj tudi na težjem terenu. Tengu Lite GTX je jasna izbira za tiste, ki iščejo lahkoten, a stabilen pohod, ki jih ne bo zadrževal na lahkem terenu, nasprotno pa jim bo ponudil varnost in podporo pri težkih poteh. Specifikacije: Zgornji del: Brušeno usnje v kombinaciji s tehnologijo AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Extended Comfort-Elastic Notranji vložek: Custom Fit Soft Vmesni podplat: EVA z dvojno gostoto Odtis: sistem Elica Ojačitev: 6-4 mm najlon (srednje trd) Podplat: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za akumulator) Teža ½ para (velikost 8): 510 g Izrez: Anatomsko prileganje Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna

Izdelek moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna - drugi zanimivi izdelki

moški čevlji AKU Tengu Lite GTX črna / oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?