Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 211,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna - opis izdelka

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna AKU Rock DFS Mid GTX Italijanska blagovna znamka ne ponuja modela Rock AKU novo. Že leta 2010 so bili predstavljeni prvi modeli klasičnih naslednikov, ki so tri leta pozneje doživeli nadaljnje inovacije. Od takrat vendar model Rock do zdaj ni bil spremenjen. Sistem Rock DFS je na voljo v več različicah - v nizki različici in različici za gležnje, z membrano Gore-Tex ali brez nje. Vendar je bil vsak od teh modelov bil zasnovan z jasnim ciljem. Da bi ustvarili najboljšo možno prilagoditev za onboarding čevelj, ki vam bo pomagal preživeti cel dan na ferati in vam nudil popolno udobje. Rock DFS je prvi model s tako imenovanim sistemom Dual Fit Sistem - dvojno zapenjanje z vezalkami. Med sprehodom boste imeli priložnost le klasične vezalke, ki ne raztezajo toliko stopala in dajejo več prostora za vaše stopalo. Ko pridete do lahko še enkrat zategnete čevelj, da boste najbolje prilegajo. To boste še posebej cenili na poteh ferate ali kjerkoli drugje, kjer morate poskrbeti, da bodo vaša stopala čim bolj udobna tesno. Za največjo vzdržljivost so vsi modeli Rock DFS opremljeni z s trdnim jarkom po celotnem obodu čevlja. Zgornji del je izdelan iz 1,6 mm debelega materiala usnja, mikrovlaken in lastne tkanine AIR 8000. Do 11-krat bolj diha kot običajni materiali in zagotavlja, da boste odlično termoregulacijo v čevlju. Za hidroizolacijo poskrbi hidroizolacijski gore-Tex v različici Extended Comfort. Vmesni podplat je na tem modelu s peno EVA z dvojno gostoto, ki uporablja poliuretan in iMS3 za občutljivo blaženje udarcev. To dopolnjuje tehnologija Elica, ki razporedi težo telesa po celotni površini stopala in s tem poveča vašo zmogljivost in varčuje z energijo. Za brezkompromisne posnetke na vsakem terenu je podplat VIBRAM Approcciosa Megagrip. Varianta za gležnje AKU Rock DFS tehta le 400 gramov, edinstveno dvojno zategovanje in trden podplat VIBRAM Approcciosa Megagrip izjemni čevlji za deskanje na via ferrati, ki vas bodo obdržali tudi na zelo tehničnem terenu. Specifikacije Zgornji del: 1,6 mm usnje, mikrovlakna v kombinaciji s tkanino AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Extended Comfort Vložek: Ortholite Hybrid Vmesni podplat: EVA dvojna gostota Vezni sistem DFS (sistem dvojnega prileganja) Sistem Elica Podplat: VIBRAM Approcciosa Megagrip Teža para ½: 400 g Kroj: Performance Fit Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji AKU Rock Dfs Sredina GTX črna / oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?