moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 222,69 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna - opis izdelka

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna Čevelj je naložen z vsemi tehnologijami blagovne znamke AKU. V primerjavi s svojo lažjo različico Trekker Lite je različica Pro robustnejša, tako da se lahko lastniki v njej premikajo še varneje tudi na zelo zahtevnem terenu. Zgornji del je zaščiten z 1,8 mm širokim usnjenim usnjem, ki ga za idealno termoregulacijo dopolnjuje lastna tehnologija AKU, AIR 8000 - je do 11-krat bolj zračen kot običajni materiali. Zgornji del je dodatno ojačan z varjenim PU-jem, tako da boste prepričani v varnost tudi na tehničnem terenu. Proti vodi je bila uporabljena nepremočljiva membrana Gore-Tex v izvedbi Performance Comfort, ki bo zagotovila suhost v čevljih, tudi če se pretakate čez potok ali se sprehodite po bljuzgi. Seveda ima ta model gumijasti obvod okoli celotne noge in posebej ojačano gumijasto zaščito za prste. Kar zadeva udobje, sistem IMS3 v kombinaciji s tehnologijo Elica skrbi za tekalno plast, ki težo telesa porazdeli po celotnem predelu stopala in tako poveča vašo zmogljivost in prihrani energijo. Te tehnologije skupaj s plastjo EVA in funkcijo ExoskeletShe zelo dobro blažijo udarce, zanesljiv podplat VIBRAM Curcuma pa zagotavlja določen oprijem tudi pod vremenskimi razmerami. Mojstrovina je prepoznavna v podrobnostih, zato je model Trekker Pro dovršen do popolnosti. Visoko oblazinjen jezik in velika zanka zagotavljata enostavno podkovanje, čvrsta in kakovostna varnostna stiskalnica pa vam pomaga vleči gleženj za maksimalno udobje nošenja. Trekker Pro je ena izmed ponudb AKU med najbolj trpežnimi in izpopolnjenimi treking čevlji, s katerimi boste prenehali reševati, s čim se še spopadajo vaši čevlji. Naredite vse, kar verjamete vase. Specifikacije:   Zgornji del: 1,8 mm brušeno usnje v kombinaciji z materialom AIR 8000 Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: Anatomski fit Vmesni podplat: EVA v kombinaciji z dvojnim PU Odtis: sistem Elica Podplat: VIBRAM Curcuma (ekskluzivno za akumulator) Teža ½ para (velikost 8): 660 g   Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna

Izdelek moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna najdete med izdelki v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna - drugi zanimivi izdelki

moški čevlji AKU 844 Trekker za GTX črna / oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?