Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 57,44 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra - opis izdelka

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra Spalna vreča Travelpak Traveller Snugpak je izjemno lahka spalna vreča za tople noči, narejena iz antibakterijskih materialov, ki jo ohranjajo svežo tudi na dolgih potovanjih.Nizka teža, visoko udobjeTa model je idealen za tiste, ki potujejo v tropsko ali subtropsko podnebje in imajo radi nizko težo in kompaktno velikost pri pakiranju. Serija Travelpak iz Snugpak u predstavlja najnovejši preboj na področju antibakterijske tehnologije. Posebna obdelava tkanine preprečuje rast bakterij, odpravlja neprijetne vonjave in odloži potrebo po rednem čiščenju in pranju. Rezultat je trpežna spalna vreča, primerna za dolgotrajna potovanja v toplem podnebju. Vgrajena mreža proti komarjem vas vso noč ščiti pred vsiljivimi žuželkami in vam zagotavlja mir, ki ga potrebujete na naslednjem potovanju. Mreža spalno vrečo zavaruje, tudi ko leži razpakirana na svojem počivališču, zato ste lahko prepričani, da v svoji postelji ne boste imeli nezaželene družbe. Pri vseh spalnih vrečah Travelpak je prednostna naloga, da uporabnik ostane suh in udoben. Zato uporabljajo zelo zračno osnovno tkanino Paratex z edinstvenimi parametri. Toplotni trak okoli zadrge in kapuca z vrvico preprečujeta prekomerno uhajanje toplote. V primeru visokih temperatur lahko spalno vrečo odpnete in jo uporabite kot odejo. Prednosti, ki jih morate poznati: spalna vreča z vrvico in kapuco idealen za toplejše podnebje elastična kapuca z vrvico zelo zračen in hitro sušeč material antibakterijsko in protimikrobno zdravljenje odstranljiva mreža proti komarjem notranji žep za manjše predmete se lahko popolnoma odpre in uporablja kot odeja kompaktne dimenzije po pakiranju zanke za obešanje, prezračevanje in sušenje kompresijska vrečka enostavno pranje Spalne vreče » Spalne vreče Tri letni časi » Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra

Izdelek Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra najdete med izdelki v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Snugpak, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra - parametri izdelka

IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaSpalne vreče
ZnamkaSnugpak
E-trgovinaGamisport.si

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra - drugi zanimivi izdelki

Spalna vreča Travelpak Traveler Snugpak ® modra - kako najti najboljšo ponudbo?