pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 28,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna - opis izdelka

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna WEROKO brezšivna volnena luksuzna spodnja perila, ki jo trenutno imate radi. Zanesljivo odstranjuje znoj iz kože in naravni 16-mikron merino zagotavlja popolno toplotno udobje. Zelo elastičen material omogoča enostavno oblačenje. Zelo oblečena volnena preja, ki ne praska in enostavno pletene na glavi. Zahvaljujoč edinstveni obdelavi, odlično sedi na glavi. MATERIAL: 80% volna MERINO, 17% POLIPROPILEN, 3% ELASTAN Material 300g Brezšivna Destinacija Uni Jesenska / zimska sezShe Vrsta balaclava Barva črna Kape in rute » Balaclava, maske » pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti M, S, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna spada v skupino izdelkov Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti M, S v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Luksuzno perilo od znamke Lasting, velikost ustreza nalepki M, S, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
KategorijaMaske, Maska, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Luksuzno perilo
ZnamkaLasting
VelikostM, S
E-trgovinaGamisport.si

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna - zgodovina cen in razpoložljivosti

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna - drugi zanimivi izdelki

pupa Lasting WEROKO 9070 črna volna - kako najti najboljšo ponudbo?