Balaklava Lasting ROKO 9090 črna

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna - opis izdelka

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna ROKO brezšivno kompresijsko funkcionalno spodnje perilo, ki vas ne bo nikoli izdalo. Zaradi stiskanja bo vaša zmogljivost boljša. Polipropilenska mikrovlakna z antibakterijskim nepopravljivim zaključkom zanesljivo odvajajo znoj s kože na površino. Sistem 3D space zagotavlja potrebno toplotno udobje. Zaradi edinstvene obdelave se odlično prilega. Material: sESTAVA: 60% POLIAMID/NAJLON, 35% POLIPROPILEN, 5% ELASTAN 1. Povečana toplotna zaščita zračni kanali, ki jih tvori ojačitev iz polipropilenskih mikrovlaken, podpirajo kopičenje lastne toplote okoli vratu in ušes 2. prehod izdihanega zraka Lahkoten prehod izdihanega zraka bo zagotovil, da bo zračni del 3. Manj šivov Čelada je izdelana z brezšivno tehnologijo - z minimalnim številom šivov. Šiva se samo z ravnim šivom. Elastičen material ščiti glavo in omogoča enostavno uporabo dodatne zaščite glave, kot so varnostne čelade. Celotno območje ima podporno elastično anatomsko oblikovano površino Material 260g Medium Moremless Destinacija Uni Jesenski/zimski letni časi Vrsta balaklave Črne barve Kape in rute » Balaclava, maske » Balaklava Lasting ROKO 9090 črna

Ta izdelek je v kategoriji Spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Balaklava Lasting ROKO 9090 črna najdete med izdelki v skupini Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Funkcionalno spodnje perilo, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXXS / XS
KategorijaMaske, Maska, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Funkcionalno spodnje perilo
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS
E-trgovinaGamisport.si

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna - drugi zanimivi izdelki

Balaklava Lasting ROKO 9090 črna - kako najti najboljšo ponudbo?