Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 215,33 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 - opis izdelka

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 Žareča krogla nad glavo, vse pod nogami in sanjski cilj na obzorju - planinska koča z osvežilnim radlerjem, vrh s hladilnim vetričem, reka z živo vodo. Ti pohodniški čevlji Asolo Falcon vas bodo popeljali po manj zahtevnih alpskih in čeških hribih. Zgornji del je prijetno zračen, a zaradi kombinacije usnja in najlona še vedno dobro vzdržljiv. Poleg tega jo spodaj varuje membrana Gore-Tex®, ki ohranja noge suhe, tudi ko nevihta pot spremeni v potok. Podplat Vibram® vam na terenu, polnem mokrih kamnov in spolzkega blata, daje samozavest. Ojačitev prstov preprečuje, da bi se prst odtrgal ob trku s kamnom. Usnje prihaja iz usnjarne, ki je del skupnosti Leather Working Group - organizacije, ki zagotavlja trajnostno prihodnost proizvodnje s pozitivnim vplivom na okolje. Ključne lastnosti Teža: 496 g (1/2 para) Zgornji del: 1,6-1,8 mm vodoodporno usnje in visoko odporen najlon Membrana: Gore-Tex® Extended Comfort Podplat: Asolo/Vibram Omega s tehnologijo MegaGrip Vmesni podplat: mikroporozni EVA z dvojno gostoto Podloga: anatomska Lite 2 Plus Trpežna gumijasta zaščita prstov Podplat s tekalno plastjo je mogoče zamenjati Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 8, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke Asolo, je izdelan v velikosti 5 UK, 8, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženski škornji, je v ponudbi blagovne znamke Asolo, je izdelan v velikosti 5 UK, 8 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji, Škornji, Ženski škornji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 8
E-trgovinaGamisport.si

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 - drugi zanimivi izdelki

Ženski škornji Asolo FALCON EVO GV hydro/črni/B111 - kako najti najboljšo ponudbo?