Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 111,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina - opis izdelka

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina Ženski nizki treking čevlji Steens WP so izjemno udobni čevlji za na prostem. Zgornji del je izdelan iz kakovostnega usnja in močne tkanine, stopalo v čevlju lepo diha. Čevelj je opremljen z odstranljivim vložkom EVA z dvojno gostoto za celodnevno udobje. Za popolno udobje stopala poskrbijo zanke, ki so prekrite z vezalkami iz tkanine, ki enakomerno zategujejo čevelj po celotni dolžini. Gumijast podplat KEEN.AL L-TERRAIN s 4 mm globokim večsmernim profilom omogoča popoln oprijem na neporaščenem terenu. S temi škornji vam ni treba skrbeti, da bi šli ven tudi v slabem vremenu. Zahvaljujoč zračni membrani KEEN.DRY ohranja stopalo suho. Čevelj je obdelan z naravno antibakterijsko tehnologijo Eco Anti-Odor, pri čemer so vložki napolnjeni s probiotično tehnologijo, ki naravno razgrajuje vonjave po znoju brez težkih kovin ali nevarnih kemikalij. Hura za naravo! vrsta izdelka : pohodniški čevlji primerno za aktivnosti: pohodništvo membrana: Da podloga: EVA zgornji del : vodoodporno usnje in močna mreža edini: AL L-TERRAIN vmesni podplat: EVA Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina

Ta izdelek najdete v skupini Ženski čevlji od znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina spada v skupino izdelkov Treking čevlji od znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženski nizki čevlji, je v ponudbi blagovne znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina - parametri izdelka

Velikost10 ZDA
Velikost7 ZDA
Velikost7,5 ZDA
Velikost8 ZDA
Velikost8,5 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Treking čevlji, Ženski nizki čevlji, Ženski treking čevlji
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Keen STEENS WP ženske, lesni volk/koralina - kako najti najboljšo ponudbo?